Southampton – QPR Premier League 02 Mar 2013, 16:00

då gör vi ett ny försök idag,,,,med förhoppningar det gå bättre denna gången……..

Southampton,,,hmmmm inte ett bra lag i mina ögon har haft mycket dusel denna säsongen vist är det bra som nykomling med 27 poäng efter 27 matcher men man ska inte tror dom klara nytt kontrakt i år …hemma bilans ligger på 4-5-4 det bara 30% vunna spel i hemma arenan,och bara 1 seger i dom sista 6 matchenar. 49 mål har man kasserad det är nästan 2 mål per match i röven, man har förmodligen Guly och Shaw borta pga skador. The Saints har i mina ögon det svagare kader en QPR. QPR sist i ligan och dom måste börja vinna nu för har en chans att hålla sig kvar i år dom har 7 poäng att knapra in till räddande sidan, när jag läser spelare som César, Samba, Fábio, Bosingwa, Mibia, Park, Granero, Jenas, Taarabt, Hoilett, Rémy och Zamora(har jag glömt en 😉 ) så bekripa jag inte dom ligger där nera i tabellen,,,,,antiklimax och frustration när man gång på gång förlora. Sista seger för Redknapp och hans manner har varit 2.Jan mot Chelsea….och jag tro idag kommer det händer igen. Laget ser stabilare ut nu och det verkar så Granero och Bobby Zamora är tillbaka i laget, dags att visa potentialen i laget QPR

QPR X2 @2.18 3/10  MarathonBet

Resultat: 1-2 …….skönt att ser det funkar med grön ochso ,,,sopor från Southampton jag viste det 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s