FSV Frankfurt – Aalen Germany » 2. Bundesliga 08 Mar 2013, 18:00

FSV Frankfurt spelar  en övertygande säsong, vilket resultera på en åttonde plats i tabellen och det har 34 poäng (totalt: tio segrar – fyra X – tio förluster) . Trots de har man sina små dalar bara en poäng från sina två senaste dueller i St Pauli (0-3) och mot 1 FC Köln (1-1), Att Det kommer tillbaka i hemmamatchen mot Aalen är jag övertygad om, eftersom balansen i Frankfurter Volksbank Stadion (sex segrar – fyra nederlag – två X) är positiv. Dessutom har FSV efter  motgångar mot ”större” lag visad i följande dueller mot sitt direkt konkurrens, att man inte bör underskattas. Föreställningarna på planen ledde också under de senaste veckorna till kontrakts förlängningarna av Nils Teixeira, Zafer Yelen, Manuel Konrad, Michael Görlitz och Alexander Huber, så tränaren Benno Moehlmann har för kommande säsongen ett bra stommen att jobbar med. Mot Aalen är Yannick Stark spärrad på grund av hans gula kort , Gledson saknas fortfarande med en knäskada.

FSV AH -0,25 @1.99 Pinnacle Sports 4/10

Resultat: 6-1 grönt så grönt 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s