HOUSTON ASTROS VS. TEXAS RANGERS

spela Rangers -1,5run @2.30 bwin 3/10

MLB Baseball Sunday, March 31, 2013 kl.01:05

äntligen dags,,,nu startar vi

images vs Texas-Rangers-Logo-300x300förlust 8-2

Texas besöker American League och division nykomling Houston på söndag.

 

Houston Astros öppnar sin första säsong i den American League mot division rival Texas Rangers på söndag.

Vi vet  vad som har pågått med Houston de senaste åren och det  inte har varit positiv. Naturligtvis var det i National League så kommer flytten till AL och det ska förbättra saker för Astros? Min gissning är nej eftersom detta spel handlar om att slå och pitching och Astros har inte varit bra för mycket pa detta ett tag och som inte verkar ha förändrats det minsta. En ny chef i Bo Porter och några ungdomar kan ingjuta några bra saker men siffrorna från 2012 säger en hel del: 55 segrar, sist eller näst sist i de flesta offensiva kategorierna och en pitching personal som behöver mycket stöd men fick det inte. Höger händ Bud Norris får starta och är ute att återhämta sig från en skada förra säsongen då hans ERA sta pa 4,65per match.

 

Texas har mer än ett par saker för att bevisa efter att spelet i September kostade dom American League seger och sen  förlust i Wild Card spelet och sa slutade denna säsong inte som planerad. Saker kan vara ännu mer påfrestande för Texas med Josh Hamilton, Michael Young och Mike Napoli provar sin lycka på annat håll. Teamet försökte mildra effekterna av förluster med förvärven av AJ Pierzynski och Lance Berkman men ersätter en talang som Hamilton är helt enkelt inte så lätt. Harrison får köra öppningsdagen efter 18 vinster och 3,29 ERA fick honom ett 5 års kontrakt förlängning.

 

Även om Texas förlorat talang som ärligt inte kan ersättas, de är inte en barnlek och Houston har en lång väg att gå . Om Norris är på toppen av sitt spel, har Astros kanske en chans, men Harrison bör hålla Houston lineup i schack. Jag ga at Rangers hall men behöver se vilken typ av odds vi tittar på när de släpps så aterkommer jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s