MLB Onsdag 22 May

onsdag1

3 spel inatt….fastnade för dom direkt vet inte riktig varför men ibland har jag mina moments 

Cubs matchen..hmmmm tycker Liriano i Pittsburgh @1.78 är ett skämt  övervärderad här och det verkar så alla backa honom pfffff säger jag. Jag tror Cubs har en fördel med Samardzija , Liriano är alltid ett hot att implodera men det har inte hänt ännu..

Orioles då,,,, Offensivt har Orioles varit betydligt bättre i år än de var år 2012. Chris Davis ‘enorma 2013 har varit ett stort lyft för laget. Den unge Manny Machado är typ med bra förmåga att slå bollen, och han har verkligen varit bra för Orioles under de senaste veckorna och Hammel är en underskattad pitcher vid denna tidpunkt i hans karriär. Hoppas bara bullpen fungera idag och det uppstå ingen panik i rotationen..

Mariners…..vet inte har fått för mig dom vinna idag fåglarna har twittrat mig 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s