MLB bets 30/5

tor natt

Spela lite dog`s inatt känna lite för det och banne mig bli det sammanlagt 3spel….ja har man hört och milde makter ska jag ruinera mig nu ,men jag har bra vibbar inför kommande drabbningen att lagen jag valde komma klara detta galant 🙂

Nationals…..Washington har fördelen på kullen med Zimmerman som är en av de bästa som betyder Tillman behöver kasta bra. Just nu lutar jag mig väldig mycket på Nationals

Pirates….Tigrarna är en liten favorit här men oddsen lockar mig  piraterna borde ta den som Sanchez inte har varit bra på resande fot …..

Athletics…..vilket form av Oakland här,10 vinst de sista 11 matcher.kanon bra….Tim Lincecum uselt sistone,,,,,han kan om han vill men ”The Freak” inte i balans här, leta efter Oakland att förlänga sin segerrad här på plus odds 🙂

San Francisco Giants vs Oakland Athletics ML FT 2 2.150 6-9 +2.3
Pittsburgh Pirates vs Detroit Tigers 1 FT 2 2.100 5-3 +2.2
Baltimore Orioles vs Washington Nationals ML FT 2 2.040 9-6 -2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s