leans ur fett´s fönster

a´s astros

Athletics ML @ 2.18 2units                                FÖRLUST 1-4

Astros    ML @ 2.12 2units                                FÖRLUST 7-10

  • Oakland är 56-39 totalt i år medan LA Angels är nu 44-49 på säsong. Oakland är 40-22 senaste 3 åren när man spelar i juli månad. LA Angels är 15-23 år mot division motståndare. Angels är 27-40 i år när man spelar på natten. Oakland tillåter endast 2,4 runs per spel sina senaste sju matcher totalt när motståndarna har en kombinerad genomsnittlig lag batting på endast 0,230. AJ Griffin är 8-6 med en 3,68 ERA totalt i år och 2-0 hans sista tre starter. Oakland har vunnit fem av de sex möten mot LA Angels i år och de har vunnit 15 av de senaste 23 matcher när man spelarpå Angels hemma park de senaste 3 åren. Griffin är 2-0 med en 0,56 ERA i hans två starter vs LA Angels i hans karriär. 
  • Houston är 2-1 hemma mot Seattle denna säsong. Sammantaget Astros är 5-4 kontra Mariners denna säsong. Astros Home Park är ganska rättvist för pitcher och hitters som park faktorn är ganska neutral. Saunders hade en katastrofal start i Houston tidigare den här säsongen när han tillät 8 ER på 11 hits på bara 5 innings arbete. Norris kastade en kanon match hemma mot Seattle i april som han tillät bara 1 ER i en 3-2 Houston seger.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s