Sunday Night Baseball

det bli två spel endå nu när denna underbara söndagen är nästan slut är jag sugen att rekar lite baseboll endå och vilket tur vi har det finns presic 2matcher inatt vi kan hugger i ordentligt och ni vet jag gillar dogs 😉

Rsox Yankees1

spel Yankees ML @2.20 2/10  Marathon             Förlust 7-8

Med nästan alla sina ordinarie spelare på DL, har Yankees lyckats förbli en topp lag i en tät American League East divisionen. Derek Jeter är tillbaka på skade listan efter bara en match. Detta är säsongen i ett nötskal för NY. Yankees måste förlita sig på sin pitching som de fick från Hiroki Kuroda igår och spelarna dom har tradat t.ex. Travis Hafner, Vernon Wells, och Lyle Overbay. Under sina sista 3 matcher, är Overbay 6 för 10 med 3 dubblar och ett run. CC Sabathia (9-8, 4.07) har haft en mycket dålig säsong i år. Sabathia kommer från en förlust där hans försvar har helt svikit honom. Sabathia tillåtna 3 ER och 8 runs totalt på bara 4 omgångar i en förlust mot Minnesota. Yankees försvar har att göra ett bättre jobb eftersom Sabathia ha det tufft just nu.

Ikväll har CC en klar fördel mot Boston starter Ryan Dempster (5-8, 4,24). Dempster kommer från ett förlust i vilket han varade bara 3 1/3 innings. Han tillät 7 runs och 9 hits i 3 1/3 innings mot en svag Seattle offense. Fyra av dessa var ER.

Är detta ytterligare ett av dessa Yankees-Red Sox maraton som kommer att pågå i 4 1/2 timmar?Yankees behöver detta spel desperat för att förbättra sin ställning. Leta efter Gardner och Suzuki till tongivande medan Sabathia kommer upp stort inatt.

Rangers Orioles1

spel Orioles ML@2.30 2/10  MarathonBet            VINST 4-2

Den Orioles offensive innehåller spelare som kan göra så många olika saker. Manny Machado strävar efter att vara bäst att setter dubbel medan Chris Davis går efter Roger Maris ”61 homerun rekord eftersom han tror att Maris” rekordet var den legitima rekord utan steroider.

The O också har Nate McClouth tongivande med hans förmåga att slå och hans snabbhet. McClouth har en respektabel .280 slaggenomsnitt med 6 homeruns och 17 runs. Detta är en perfekt leadoff man på ett slagkraftigt lag som denna. Namnet på hans spel är hastigheten. Han är på bas innan du vet det, och Orioles har en 1-0 ledning.

Chris Tillmans 11-3 rekord i år kan vara bra, men det är allt på grund av den Baltimore offensive. Han tillåter 3 runs i en match och plocka upp segrar och spel där han tillåter fem runs, han får ingen-beslut. Tillman har Baltimore offensiven att tacka för det.

Baltimore kommer från en övertygande 7-4 seger över Texas på lördag. Jag letar mer av samma från O´s, som ser att förlänga sin segerrad till 4 spel som kryper in på Boston för till en delade ledning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s