FridayNightBaseball

New York Yankees – Tampa Bay Rays  27 Jul 2013, 01:05

spel Rays ML @1,95 3/10  Pinnacle                     VINST 10-6

Yankees Rays1

Rays ha bra värde i kväll mot Yankees. New York har förlorat 6 av 9 och kommer att skicka ut en kämpande CC Sabathia att möta ett lag som han inte har haft framgång mot denna säsong. Sabathia har en osedvanlig 6.50 ERA och 1.667 WHIP under sina tre senaste starter. Sabathia tillåter 7 runs på 9 hits på bara 5 innings arbete i förlust mot Boston. Han möter Rays tre gånger denna säsong och har tillåtit 17 runs i över 21 innings samtidigt ge bort 7 homeruns.

Tampa Bay kommer med Jeremy Hellickson, som kommer in med en solid 3,00 ERA över hans tre senaste starter och han har inte saknat i förtroende när han spela mot Yankees. Han tillät sammanlagt bara 5 ER under sina tre senaste starter vs New York (21 och 2/3 innings) och i sin senaste start han hade nästan ett komplett shutout (8 2/3 poänglös).

Vad som gör detta ett stark spel är de Rays som ett lag har just nu 7 segrar över sina senaste 8 matcher och är en imponerande 17-3 i juli månad. De har varit lika stark borta som hemma. De är 6-1 över sina sista 7 borta matcher vs ett lag med en vinnande hem rekord.

Chicago White Sox – Kansas City Royals 27 Jul 2013, 02:10

spel Royals ML @1,87 3/10  Marathon                 VINST 5-1

WSox Royals1

James Shields har varit en hård kämpande pitcher med mycket tur hela säsongen. Det verkar som det bättre han kastar desto mindre batting stöd  får hanSistone har han inte varit lika kraftig men laget har spelat bättre. Jag tror att dessa två trender kan mötas i mitten och göra Shields och Kansas City en vinnare på fredag ​​kväll i Chicago som små borta favorit.… och Sox starter Jose Quintana som har problem när han måste arbeta sig igenom en lineup mer än ett par gånger. 

 mrfett leans ur fönstret

  • RedSox ML@2.04 1u              Förlust 6-0
  • Marlins  ML@2.60 1u             Vinst    2-0
  • Phillies  ML@2.52 1u              Förlust 2-1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s