Arizona Diamondbacks – San Diego Padres28 Jul 2013, 02:10

collage

spel Padres ML @2.10 3/10  Marathon              VINST 12-3 🙂

Kanske denna linan är så högt på grund av ställningar av dessa två lag och på grund av fredagens resultat, som Arizona vann  med 10-0 ,Randall Delgado gungade fram ett komplett  tre-hit shutout spel och D-backs bultande ut 17 hits . Sålunda förblir Arizona halva spelet bakom Los Angeles Dodgers medan på andra plats i National League West medan San Diego är på sista plats nio matcher bakom Dodgers. Med detta sagt, Padres är fortfarande 15-7 i den sista 22 head-to-head möten mellan dessa lag, och de verkar ha pitching fördelen med Cashner denna kväll, särskilt eftersom San Diego har möt Arizona starter Skaggs bra tidigare. Cashner har lyckats att gå 6-5 med en 3,84 ERA och han har en anständig förhållande av 73 strike outs vs 31 walks. Cashner är en ganska uttalad groundball pitcher med en 2,37 groundball-till-flyball förhållande och med rimliga åtta homerun tillåtna i 16 starter, och kanske mest imponerande han har tillåtit tre runs eller mindre i sju av sina åtta senaste starter med sex officiella Quality Startar i denna spännvidd. Också anmärkningsvärt är det faktum att Cashner har gått åtta starter i rad utan att tillåta en homerun, vilket är den näst längsta serie i de stora ligorna den här säsongen överträffas bara av Tyler Chatwood av Colorado Rockies med nio, men den stora skillnaden Det är dock att Chatwood genomsnitt spela färre innings per start.

Skaggs förmodligen har tjänat en massa flyg mil denna säsong, som det verkar har han pendlade mellan D-backs och de mindre ligorna året runt. Skaggs är bara 2-2 med en 4,11 ERA samtidigt släppa han en slaggenomsnitt på.255 .Skaggs har kämpat i sina två starter vs Padres nio ER på 12 hits plus fyra walks och varar en totalsumma av endast åtta omgångar i två utflykter. Trots shutouten i förra matchen, Skaggs måste höjar sig mycket mot San Diego batting line som fortfarande har en genomsnitt på 4,50 runs under de senaste 10 matcher.

 

2 tankar på “Arizona Diamondbacks – San Diego Padres28 Jul 2013, 02:10

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s