TuesdayNightBaseball

Toronto Blue Jays – New York Yankees 28 Aug 2013, 01:07

BlueJays Yankees

spel BlueJays ML @2.06 2/10 MARATHONFörlust 1-7 hur kan det var möjligt

J.A. Happ är mycket bättre än oddsen ger honom kredit för. Han har en 3,32 ERA hemma denna säsong, och har varit bra i hans sista tre utflykter med en 3,57 ERA. Happ är 2-1 mot Yankees och jag förväntar mig att han bättre på detta idag. Batting stöd bör inte vara en fråga för Toronto som de har 4.9 runs per match med en 0,269 slag genomsnitt mot vänsterhänta starting pitcher detta år.

Andy Pettitte är inte längre den dödliga pitchern han var en gång för. Han har en 4,26 ERA denna säsong. Pettitte sista start kom hemma mot Toronto, men i dagens matchup kommer han att kasta på borta park så jag förväntar mig att se ett helt annat resultat i dag. Yankees har det kämpigt mot division motståndare denna säsong, slå 0,248 genomsnitt och scoring 4.2 runs per match. De har också en 21-37 division rekord.

New York Mets – Philadelphia Phillies 28 Aug 2013, 01:10

32

spel Phillies ML @2.25 2/10 MARATHON  Förlust 5-0 och så rök man igen med Phillies

Jag backar Kendrick och Phillies med min andra spel, tycker vi får fint värde här(har sagt det för och Phillies lämmnade mig ensam i rengnet förr).

Kendrick tillåtsex runs i förra månadens match mot New York, men han vann ändå  Philadelphia är 4-1 i Kendrick senaste fem starter på bortaplan som en underdog mellan +110 och +150, och det gick 12-5 i pitching senaste 17 matcher mot National League East motstånd.

Niese har misslyckats sistone att göra ”a winning decision” i hans sista nio hemma starter, rekordet ligger på 2-7 i dom matchener. Mets har inte haft kraften på sin sida, bara 1,2 RPG över sina senaste fem matcher. Och träffa bara  .223 mot righties hemma i år.

Philadelphias Michael Young har en homer i ett solid 3-for-5 i karriären mot Niese , och komma från en 2-för-4 natten i måndagens öppningsspel. Leta efter Young och Co. att samla och plocka poäng igen, laget har en  5-2 rekord i sina senaste sju borta matchups mot Mets.

och lite skithus fönster utblick inatt 😉
  • Brewers ML @2.18 2u    VINST   7-6
  • Athletics ML @2.66 1u   VINST   6-3
  • Indians   ML @2.25 1u    Förlust 2-0

tisdag

1 thought on “TuesdayNightBaseball

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s