WednesdayNightBaseball

GutenAbend Gentlemans,,,,,,,,,,, jag har en liten sår som blöder lite och jag far inte riktig stopp på rinnande blod spela ingen roll vilket plåster jag försöker använder,,,dags att hittar rätt i förstahjälpen skåp ,,,med andra ord jag vill har gröna siffror igen som har majoriteten 

Colorado Rockies – San Francisco Giants 29 Aug 2013, 02:40

Rockies Giants

spel Rockies ML @1.98 3/10 MARATHON VINST 5-4

Jag blev förvånad när jag såg i morse Rockies som home underdogs. Det betyder att Vegas inte helt sover på tröskeln till en nytt american football säsong men samtidigt tror jag all värde är på Colorado sidan i denna matchup av Madison Bumgarner och Jhoulys Chacin. Chacin kurva visar han kastar bättre borta men vinner mer hemma där han har en 7-3 rekord. På ett neutralt område Bumgarner är bättre pitcher men han är ännu inte mästare av Coors Field med en ERA mer än en run högre än hans karriär. Får se imorgon vem hade rätt jag eller jäklar bolagen 😉

Boston Red Sox – Baltimore Orioles 29 Aug 2013, 01:10

Rsox Orioles

spel Orioles ML @2.66 2/10 MARATHON Förlust 4-3

Baltimore visar helt enkelt för mycket värde här. Boston pulveriserade Orioles 13-2 i igår kväll, vilket är sannolik grunden varför linan är så högt här. Baltimore har en dominerande 11-2 mot moneyline efter en stor förlust under de senaste två säsongerna och 19-9 efter två runs eller mindre denna säsong. Boston definitivt svänga ett hett slagträ, men är bara 4-12 i sina senaste 16 hemmamatcher efter back-to-back spel med 3 eller fler homeruns. Hoppas att Red Sox hitters är lite över-aggressiv mot Bud Norris. GoGoGo Orioles fy fan 🙂

Pittsburgh Pirates – Milwaukee Brewers 29 Aug 2013, 01:05

Pirates 2

spel Brewers ML @2.50 1/10 MARATHON  Förlust 7-1

Milwaukee starter Gorzelanny hoppas att hålla Pittsburgh vi relingen, men först måste han studsar tillbaka från två fruktansvärda matcher mot de andra två Central Division utmanare, Cardinals och Reds, där han spelade totalt 8.1 innings  hade 12 ER och höjde ERA med mer än en full run. Den goda nyheten är dock att Gorzelanny hade en 2,51 ERA över hans första sju starter innan dessa två misslyckanden. Den siffran är fortfarande mycket respektabel 3.60 ERA och Gorzelanny har haft god framgång mot Pirates under årens lopp, 2-0 med en 2,28 ERA i nio karriär matcher mot dem. Han verkar onekligen möta Bucs vid rätt tidpunkt, eftersom Pittsburgh batting är bara 0,232 under sina sista 10 matcher.

Morton har ett fint år för Pirates efter att ha gjort en försenad debut, eftersom han är 5 -3 med en 3,42 ERA i 13 starter. Han hade möjligen sin bästa match i år när han tillät bara en run i 7.2 innings förra gången ut,även om det kom mot möjligen den värsta batting laget i National League San Francisco Giants.

Det finns några varningstecken här dock . Först av allt, var de 7.2 innings för Morton i en säsong för en pitcher som hade arm problem, vilket skulle göra honom till en prime ”bounce” kandidat ikväll. Det andra, går han från ett svag Giants ‘attack till en Milwaukee lineup som slår en utmärkt 0,277 medan i genomsnitt 4,76 runs per match totalt under de senaste 10 matcher. Sedan överväga jag att Morton är 0-4 med en 6,25 ERA i sju karriär starter vs Milwaukee.

jag ser tillräckligt med röda flaggor här och ge Brewers fördelen 

 leans inatt är följande

TwinsML             BravesML        RedsML           MississippiRebels -3,5 (NCAA)

collageone

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s