Rugby Dags

hej allihopa !!!!

ville bara informera att rugby säsongen har börjad igen och min kära kollega Atomind är på full rundgång och tipsa om fina spel i Frankrikes Top14 och ProD2,,,,han körde in en jävlar massa stålar förra säsongen (RugbySäsong2012) och tror mig han vet vad han snackar,,men en tips bara ,,han spela lite annat rugby med i världen men den suger 😉 så jag hålla mig i Frankrike kanske på engelska ön med men här är hans spreed för RugbySäsong2013…..lycka till Atomen och alla ni som ryggar 

collage

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s