St.Louis Cardinals – Washington Nationals 24 Sep 2013, 02:15

Nats Cards

spel Nationals ML @2.44 1/10  Marathon            Förlust 4-3

Det finns bara en handfull matcher kvar på schemat för 2013 Major League Baseball ordinarie säsong på den här tidpunkten. Krafterna ha tågit slut för många lag på denna punkt, bland annat vad som har ansetts vara fallet av Washington Nationals.  Nats nuvarande rekord av 83-72 är över 0,500 men ändå är dom ur playoff jakten med 9 spel bakom Atlanta Braves. Även Nationals har gått 7-3 under sina senaste 10 matcher, laget är redan bekanta med begreppet ”Elimination”.

St Louis har fäste i playoff spelen men kommer att följas av två kolleger National League Central division. De har en 2 spel Winning Streak just nu, men är bara 6-4 under deras sista 10 matcher. Lyckligtvis för dem har Pirates och Reds kämpat mot varandra för 2a platsen i de senaste dagarna.

WAS är 13-3 i sina senaste 16 väglekar.

WAS är 23-8 i deras sista 31 totalt.

STL är 7-2 i sina senaste nio hemmamatcher.

WAS är 8-25 i de senaste 33 mötena i St Louis.

Cards och Nats slutade sent sina bortamatcher på söndag innan det reste till St Louis. Nats är det hetare laget och pitching match-up är inte så ensidigt som linjen berätta. Wainright har visat att han kan förlora i år och till detta pris måste jag ta ställning Nationals komma vinna..tight match men vinna 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s