lite tungt just nu

ohhh my godness….är inne i en liten svacka just nu..har jag tappat min känsla eller ser jag fel på matcherna? bara fokusera säsongen är snart slut och jag tänka inte ge upp det hela,,snart postseason och jag tänka gå hela vägen lika dant jag gjorde förra säsongen mycket att hämta i playoff spelen,,ska försöka repa mig och be om ursäkt för dåliga spel sistone,,,,men om jag ser på hela ligga jag rätt bra,,,tanken var sikta långsiktig och det har funkat hittills efter 5 långa månader MLB spel,,,hoppas jag kan snart leverera igen,,,, 🙂 och sluta gnälla mrfett

månad sep

månadsep

 

år2013

år2013

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s