WednesdayBaseball

Colorado Rockies – Boston Red Sox 26 Sep 2013, 02:40

Rockies RedSox

spel Rockies ML @2.14 2/10  Marathon.                      Förlust 5-15

Detta är en bra plats att backa Rockies hemma som en underdog. Colorado vann första matchen av denna korta 2-spel serien 8-3 på tisdag och har vunnit 3 av sina senaste 5. Jag tror Rockies komma att fortsätta spela med en hel del stolthet i kväll, eftersom de försöker spoiler Red Sox .

Pitching matchup i detta ger verkligen Rockies en chans att vinna denna matchen med. Colorado kommer att skicka ut Jhoulys Chacin, som är 14-9 med en 3,26 ERA i 30 starter. Rockies har en imponerande 12-5 när han tar kullen hemma. Boston räknar med Jake Peavy, som inte kasta upp till sin potential på bortaplan. Peavy är bara 4-5 med en 5,09 ERA på vägen denna säsong med sitt team efter att ha förlorat 8 av sina 13 starter. Detta är ett tydligt värde spel på hemmalaget och det skadar inte att hemmalaget är 61-35 när domaren Andy Fletcher är bakom plattan.  Jag satsa på ROCKIES!

 Seattle Mariners – Kansas City Royals 26 Sep 2013, 04:10

Mariners Royals

spel Royals ML @2.02 2/10  Marathon.                        Förlust 6-0

Efter gårdagens 4-0 förlust stå deras chanser till playoff på spel, Royals skicka en av sina bästa till kullen för att motverka och skapa något positivt.

Jag definitivt känner att Kansas City erbjuder stort värde i denna situation.

Ervin Santana (9-9, 3,23 ERA)

Santana belastas med ett no-decision sist tillåt en ER rymt fem hits och en walk medan kasta fyra strikeouts i över 7 1/3 ‘s innings i en 2-1 seger över Rangers på fredag.

Veteranen har varit bergfast, han vände mot Rangers och Tigers under hans sista två starter och har gett upp bara en ER i över 14 innings. Det är Santanas sista ordinarie säsong start och han kommer vara ute efter att förbättra sin redan mycket respektabel  ERA som han äger på bortaplan.

Hisashi Iwakuma (12-6, 2,87 ERA)

Iwakuma tillåt bara fyra hits i åtta shutout innings vs Tigers på onsdag. Märkligt är dock Iwakuma 0-2 med en  4.91 ERA i hans sista fyra starter i Pacific Northwest.

Det är intressant att notera att Santana är 7-4 med en 4,00 ERA i 14 matcher på Safeco Park, som äger fler segrar där än på någon annan besök.

Min uppfattning är att dessa starter är en ”wash”. Men det finns uppenbara stora motivationsfaktorer som arbetar till förmån för Royals idag. Med playoff konsekvenser på spel för Royals, är detta bara för bra för att låtar passera förbi. Kansas ska det vara för mig…..

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s