Germany » 3. Liga Erfurt – VfL Osnabruck 28 Sep 2013, 14:00

så kanske kanske ser det ut efter jag avsluta Baseball säsongen om en månad ,,lite försmak av det,,statistiken hitta ni under http://mrfett.blogabet.com/

Erfurt Osnabrück

spel över 2.5mål 3/10 @1.94  SBOBET                VINST 3-1 🙂

Rot-Weiss Erfurt är efter tio matcher i den tredje ligan i Tyskland på fjärde plats och har hittills samlat 17 poäng i denna omgång (fem segrar – två oavgjorda – tre förluster). Laget överaskar lite efter en knackig försäsong, men efter en bra start med fyra obesegrade matcher i början och sista tre raka segrar mot Wiesbaden (3 : 0), Kiel (2-1) och mot Elversberg (2-0) sniffade Erfurt morgonluften. Därefter kom förlusten förra helgen mot VfB Stuttgart II (1:2)men den måste inte väga för mycket, eftersom med 3 poäng här mot Osnabrück skulle man får avstånd från en direkt konkurrent.  Stora personal problem har man inte, men på onsdagen opererades Jens Moeckel på smalbenet  också Simon Brandstetter som nätade 4gg denna säsongen borta (ljumske operation). Förutom Mijo Tunjic kan Andreas Wiegel eller Jonas Nietfeld flytta in i startuppställningen. Trots allt detta kasta man allt i skalan för att fira sin tredje raka hemmaseger mot Osnabrück. Mål komma det bli imorgon i Erfurt, bara en av sina fem senaste matcher slutade med med mindre än tre träffar.

VfL Osnabrück tar resan till Erfurt med tunga ben, dom hade under veckan en krävande Cup matchen mot Union Berlin och det gick knappt som förlorare fån planen 0-1 i slutet. Tabell 3an (17 poäng, fem segrar – två oavgjorda – två förluster) mot Union saknades den nödvändiga särskilt slående kraft i offensiven, vilket är motsats till tidigare ligamatcher. VfL är sällan snål med mål, såsom de två segrar på Wacker Burghausen (4-1) och mot RB Leipzig (3:2) i de två senaste ligamatcher. Mot direkta konkurrenter från Erfurt, tränade man att förbättra försvaret, men om det hjälpte än i de sista veckorna (åtta mål i de senaste fem matcher). 

MATCHEN  lovar spänning i morgon  – ingen av lagen komma gömma sig och båda gå för 3 poäng, vilket är anledningen till att jag räknar även med flera mål på lördag. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s