Texas Rangers – Tampa Bay Rays 01 Oct 2013, 02:07

Rangers Rays

spel Rangers ML @2.10 3/10  William Hill            Förlust 2-5

så nu då spelet skrev jag för 5 timmar sen,,men innan publiceringen lagades mat för familjen, lagt barnen och skruvad ihop en garderob till från IKEA,,,men nu är det ute i www. nu finns inte oddsen kvar mer jag tågit men pinnen har den @2.00 kvar 🙂

162 matcher var inte tillräckligt för att separera Tampa Bay Rays och Texas Rangers. De kommer att spela i den första någonsin spelade tiebreaker i ligans historia, när de möts i Arlington för att bestämmer vem som kommer möta Cleveland Indians på Progressive Field på onsdagen. Det kommer inte att bli en rolig vecka för Rays om dom fortsätter att vinna, massa resor. De är på väg från Toronto till Arlington, och därifrån, skulle det vara en dag att resa för att komma till Cleveland och en dag att resa för att komma till Boston för Game 1 i ALDS. Men de måste få jobbet gjort spel efter spel, och det börjar mot laget som slog dem ut ur slutspelet både 2010 och 2011. Jag är lite förvånade över att laget är favorit i detta match, men den goda nyheten är att LHP David Price är på kullen. Price har inte haft en bra historia i stora spel, och han har förlorat mot Rangers i spel 5 i det förflutna också. Dock var Price stark en lång tid i år. Price avslutade den ordinarie säsongen på bara 9-8, men han hade en 3,39 ERA och en 1,11 WHIP. Rangers har haft en fan av säsongen. De var ledare i AL West för en god del av året, men de gick hand i hand med Oakland Athletics om striden i divisionen. De gick på en lång utförsbacke som endast stoppas när de tog två av tre matcher på Tropicana Field mot detta Tampa Bay, och därifrån, de tog hand om affärerna spel för spel för att tvinga fram detta playoff. Texas kom tillbaka från två spel ner till Tampa Bay med tre dagar kvar till säsongen, och sopade bort Los Angeles Angels. Dock är pitching personalen verkligen decimerad, och det kommer att bli tufft att hitta en starter framöver. Chef Ron Washington kallar på LHP Martin Perez, som var planerad att vara på kullen idag ändå. Perez kanske inte är del av den ordinarie postseason rotation för Rangers efter att han gick 10-5 med en 3,55 ERA i år. Han hade en 1,34 WHIP. Perez har inte mött Tampa Bay alls denna säsong. Rays känndes trött sista matchen. De var upp 7-0 på söndag och nästan släppte det iväg mot en dålig Toronto Blue Jays, och de har en mycket svårare res schema här än en Texas som inte behövde gå någonstans för att förbereda sig för detta spel. Perez är inte det bättre pitcher, men den här dagen, kommer han vara en vinnare. 

Senaste Trender:

TB är 8-2 i deras senaste 10 totalt.

TEX är 6-2 i sina senaste åtta matcher playoff hemma

TEX är 8-3 i Perezs senaste 11 starter

Slutligen bör Perez vara lite lättare,  Texas rankas tvåa i American League i bullpen ERA på 2,91, bakom Kansas City Royals, Rangers pullpen har varit lights-out nyligen med en kollektiv 1.76 ERA och 0,88 WHIP i de senaste 10 matcher.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s