Germany 2. Bundesliga Bochum – Köln 10 Nov 2013, 13:30

Bochum Köln

spel Köln @2.02 3/10  Pinnacle                            Förlust 1-0

Bochum mot Köln! Matchen mellan dessa två lag då förvänta man sig ett topp spel. Men det kunde knappast vara mer annorlunda denna säsong. Bochum kämpa för att komma ur nedflytnings striden medan Köln äntligen ville återvända till Bundesliga1. Båda har vunnit sina senaste möte, båda vill fortsätta med det nu nästa match.

Fördelar i detta spel ligga helt klart på gästerna. Det inte troligen att dom får sin första nederlag för säsongen mot en halv dassig Bochum. Vid slutet av denna matchen förlora ligans sämsta hemmalag mot ligans bästa bortalag.

Köln reser med bred bröst till Bochum. Man vann sista matchen mot liga tvåan med 4-0 och därför satte sig på toppen av tabellen. Man fick emot sig bara fem mål i tretton ligamatcher. Detta är absolut Ligabäst. Den näst bästa klubb i statistiken är Sandhausen, med dubbelt så mycket nämligen elva. Med 21 gjorda mål själv är Köln inte snål med näta mot sina motståndare. 

Bochum´s uppgift kunde inte vart svårare eftersom dom möta tabell ettan och hemma spelet är riktig dåligt denna säsong. Man har bara en seger, tre oavgjort och två förluster i hemma Arena. Från det sista tre hemmamatcherna tog dom bara en poäng 0-0 mot Kaiserslautern. Tidigare förlorade laget 0-1 hemma mot botten laget från Ingolstadt.

Seger Köln,,,,,,ingen tvivel hos mig nej

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s