Handball Germany Bundesliga »SC Magdeburg – HSG Wetzlar 10 Nov 2013, 17:15

SCM WSG

spel Magdeburg @2.08 3/10  Marathon                   Förlust 27-28

SC Magdeburg ligger i Bundesliga för närvarande 8a i tabellen. Med sex segrar, en oavgjord och fem nederlag, laget spelar en ganska anständig säsong. Ändå var ledningen inte nöjda med några resultat. Laget förlorade hemma mot bl.a. mot TBV Lemgo (33:34) och borta mot Bergischer HC (27:31). Dom 2 matcher var faktiskt planerat som seger men icke det. Annars vann laget speciellt hemma, och man är tvungen att vinna denna sorts matcher också. Sedan kom också den överraskande seger mot THW Kiel (34:31). Man ha en hemma rekord med fyra segrar, en oavgjord och två förluster och det godkänt. I GETEC-Arenan finns det alltid en speciell atmosfär, som är mycket motiverande för Magdeburg. Det är därför SCM bli favorit i detta spel. 

HSG Wetzlar ligger på position 12 i tabellen, fem poäng mindre än SC Magdeburg. Trots tvåfaldige världs handbollsspelare Ivano Balic stämmer resultaten mycket sällan. Så laget missade segrar mot TSV GWD Minden (24:24), MT Melsungen (25:30), VfL Gummersbach (20:20) och Bergischer HC (24:25). Borta statistiken ser väldig mörkt ut vilket ge lite hopp om seger här. Lagets defensiva insatts är bra och vanligtvis mycket säker. Däremot i anfallen ge man bort alltför många goda möjligheter. Precis därför missa man ofta sina segrar. Det bli tufft i Magdeburg, och dubbelt så svårt på grund av atmosfären i hallen. 

SC Magdeburg är en makt hemma. Kan man besegra THW Kiel så bör man inte ha några problem med Wetzlar. Därför tror jag på en hemmaseger.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s