NCCA-B Clemson – Temple 22 Nov 2013, 02:00

spel Clemson -4,5 @1.98 3/10  Pinnacle              VINST 72-58

collage6

Tigers möte senast Owls i Championship spelet i Charleston Classic 2008 där Tigers vann med en 76-72 seger.

Owls har en tuff start, släppa två spel i rad till Kent State och Towson efter en säsongens första seger mot Pennsylvania. Owls verkar fortfarande söker febrilt efter en efterträdare för Khalif Wyatt år 2013. Medan Wyatt lämnade mycket frågor i offensiven för Owls förra året, kan alla deras starting five sätta upp stora poäng.

Tigers största fördelen komma från bänken där Owls är historiskt svaga och detta år är inget undantag. Owls genomsnitta endast 6,6 poäng per match utanför start femman, så jag leta efter Clemson att köra hårt och snabbt och få Temples stora män kommer i vissa foul problem. Templet har haft vissa problem med att avsluta matcher den här säsongen, förlora andra halvleken ner man leder i samtliga tre matcher (15 mot Penn och 8 mot Towson). Med  10 spelare på listan får endast 7 betydande speltid.

Bli inte nervös om Clemson faller bakom tidigt, tror coach Braden Brownell komma att driva upp tempot när Temples bänkspelare komma in och Tigers gå 4-0 för första gången sedan 2009.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s