Germany » 2. Bundesliga

Karlsruher – Dresden 24 Nov 2013, 13:30

collageKD

spel KSC @2.05 3/10  bet365                              VINST 3-0

Karlsruher SC är närvarande rankad 6a i tabellen. Med 20 poäng från 14 matcher har laget överträffat förväntningarna. Nedflyttning zonen är fortfarande bara sex poäng bort. Därför bör laget inte vila på sina 20 poäng och komma gasa på. Sist spelade man mot Union Berlin och det slutade med 0-0 ett anständigt resultat. Karlsruhe var totalt sett sämre, men försvaret höll ända till slutet, så poängen var inte oförtjänt. Under de senaste fyra matcher är laget obesegrat. Dessutom vann Karlsruhe de två senaste hemmamatcher mot 1860 München (2-1) och Arminia Bielefeld (3-1). Dessutom visar statistiken att Karlsruhe vann sex av sina sju senaste hemmamatcher mot Dynamo Dresden. Fakta talar för KSC, så jag räknar med en seger för Karlsruhe. Spelaren MartinStoll, Gaetan Krebs och Jung-Bin Park kan inte spela på grund av skador.

 

Dynamo Dresden ligga på 14a plats i tabellen. Av elva poäng från sina fem senaste matcher, kunde laget lämna nedflyttningsplatserna. Dynamo Dresden är obesegrade i fem matcher och har den absolut kommer att utöka denna serie. Sista matchen mot Erzgebirge Aue hade man en ledning med 1-0 och en man mer på plan. På tilläggstid kviterade Aue och man bli straffad av printande utdelning av siner chanser. Detta 1-1 måste ha känts som ett nederlag för Dresden. Den intressanta frågan är om spelarna kunde glömma bort upplevelsen. Dessutom har Dresden  aldrig vunnit en tävlingsmatch i Karlsruhe. Förmodligen saknas bara Cristian Fiel .

Karlsruher SC spela mycket framgångsrik  hemma och har även en positiv bilans mot Dynamo Dresden. 

Aue – Dusseldorf 24 Nov 2013, 13:30

collageAD

spel ö2,5 mål @2.11 3/10  SBOBET                      VINST 3-0 

Båda lagen kommer att spela för att vinna och inte gömma sig. Därför förväntar jag mig många mål chanser. Som ett resultat av det är minst tre mål mycket realistiska!!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s