NCAA-B Michigan – Charlotte 25 Nov 2013, 01:00

collage11

spel Charlotte 49ers +10 @1.94 2/10  Pinnacle  VINST 61-63

Mästerskapsmatchen i 2013 Pueto RicoTip-Off Classic mellan överraskningslaget Charlotte 49ers mot #14 Michigan Wolverines.

Charlotte och Michigan är ett av par lag som lätt kan blanda upp ett bra spel. 49ers har tappat en match hittills den här säsongen och på denna säsongen 49ers snitta 79.8 poäng per spel, som  49ers rankas som 103a i NCAA. Göra poäng från golvet rankas 49ers 157 i NCAA genom att skjuta och träffa 45,5% . Charlotte är ett hyfsat lag alltså.

Michigan kommer in som ett rankat lag och Wolverines har samma rekord som Charlotte. Wolverines har lyckats göra mål 79.8 poäng per spel och är därmed på 103e plats i ligan. Wolverines är svaga när det gälla träffar från golvet som Wolverines bara skjuter 45,4 procent. 

Ingen ger Charlotte en chans att vinna Puerto Rico Tip Off Classic, men nu är de bara en match kvar att bevisa om dom räcker till. Att få en sånt fin lina är alldeles för mycket att missa eftersom 49ers är mycket bättre än vad raden antyder. Wolverines kommer att ha alla händerna fulla, men deras storlek kommer att bli för mycket för Charlotte till slut. Michigan komma vinner men tight bli det………….

CHAR är 8-18-1 ATS i deras senaste 27 söndags spel.

Over är 15-5-1 i MICH senaste 21 neutrala platsspel.

Michigan är 1-2 ATS på året

Charlotte är 4-0 ATS på året

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s