NCAA-B Arizona – Duke 30 Nov 2013, 00:00

collage20

spel Arizona -2 @1.85 3/10 Pinnacle                   VINST 72-66

Redan denna säsong Duke´s unga lag har testats mot elitnivå konkurrens men Blue Devils var inte på topp som de förlorade mot # 3 Kansas Jayhawks 94-83. Nyckel för Duke är att hitta ett bra rebound och försvarsspel.  Detta året ha Blue Devils varit tvungna att spela enkelt för majoriteten av matcherna spelas utan riktig center. Duke leds av Rockie Jabari Parker, som har gjort 20 poäng plus i varje match i år och är verkligen deras enda fasta fixpunkt.  Coach K kommer att behöva var på sin vakt på rotation för ger Parker jämnare spel om de ska vinna nattens match.

Wildcats nästan förlorade i semifinalen som de hade redan blickar framåt till finalen, Drexel ledde med så många som 19 poäng innan Wildcats kom starkt tillbaka för att få vinna. Arizona ser ut att har en mer komplett lag än Duke men man måste matcha upp mot Parker det kommer vara nyckeln i denna matchen. Wildcats har sin egen stjärna i Aarron Gordon som kommer att vara mest sannolika kandidaten för att stoppa Parker. Det bli första riktiga testet för Wildcats och det komma var en riktik bra match.

Arizona ser helt enkelt ut som det bättre laget vid denna tidpunkt, så om inte Duke skjuter en galen procentsats från fältet mot en bra försvar bör Wildcats vinner detta här…….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s