NCAA-B Iowa – St. Xavier 29 Nov 2013, 01:00

collage18

spel Xavier +6,5 @1.94 2/10 Pinnacle                VINST 77-74

Iowa har krossat sina motståndare med en marginal på 38 poäng per match och tillåter bara 54,6 poäng per match. Deras topp 25 ranking är helt lurig här som deras konkurrens har varit ”bottom of the barrel”, om man så vill. Ikväll börjar det verkliga testet för Roy Devyn Marble, Aaron White och laget och det kommer inte vara lika enkelt.

Xavier kommer in i spelet som obesegrad med, men detta bli en enorm utmaning som innehåller mycket av Hawkeyes offensiv. Offensivt har Xavier lyckats med en genomsnitt fån 79,8 poäng per spel, som är rankad 94e totalt, vilket inte är bra för en obesegrad lag inför ett kraftpaket som Iowa. För Xavier sätta sina skott med 52,5 procent från golvet som är rankad 12a i NCAA. Rebounds för Musketeers är bra med 41,2 per spel.

Även om Xavier är underdogs tror jag att de är laget med mycket mera fart. XU Guard spel kommer att bli för mycket för Iowa så Musketeers kommer öppna striden med hårdhandskarna i 4 Atlantis turneringen för kvaliteten finns där……

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s