NCAA-B St. John’s (N.Y.) – Penn State 30 Nov 2013, 01:00

collage21

spel PennSt +3 @1.91 2/10 Pinnacle                  VINST 82-89

St.John´s möta inatt Penn State Nittany Lions och två monster i Tim Frazier (18,3 ppg, 7.3 apg., 4.3 rpg.) och DJ Newbill (18 poäng, 7.2 rpg., 3.5 apg.) Spelet väntas bli hårt och kämpigt och båda lagets scheman kommer bara att bli tuffare.

En sak som märks är att båda lagen har haft gemensam motståndare i Longwood och Monmouth. Medan John´s segrade med 15 poäng eller mindre i båda spelen, Penn State blåste båda dessa motståndare ut med 30 poäng eller mer.

Också, medan Nittany Lions har två ”gå gå gå” killar i Frazier och Newbill som kan leda laget, har Red Storm har ett legitimt och bra bak under korgen i Jakarr Simpson, men bara en viktig målskytt i D’Angelo Harrison. Harrison leder Red Storm på 19.4 poäng per match, men skjuter under 40% från planen. Enligt min bedömning har RedStorm bara den lilla hemma fördel i matchen, men Penn State har bättre lag på bänken.

Penn State har visat mer hittills den här säsongen och jag tror till och med dom besegra RedStorm ,,,,,,,,,,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s