Hannover96 – Eintracht Frankfurt 01 Dec 2013, 15:30

collage5

spel Frankfurt AH0 @2.30 3/10 Marathon           Förlust 2-0

Efter att ha förlorat 3-1 i Hamburg förra veckan spelade Hannover oavgjort mot Braunschweig, innan dess förlorade med, så för att göra det kort 7 matcher utan seger inklusive fem förluster. Till detta är det Sane som har fått ett andra gult kort i den sista matchen och därmed avstängt. 

För Eintracht går det mycket bättre i Europa-League 1-0 seger mot Bordeaux och nu senast en 2-0 vinst mot Schalke. Sen har man lite skador man oroar sig lite, men jag se dom här mentalt och och spelmässig  starkare. Så en seger skulle inte var omöjligt här…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s