NCAA-B Morehead State – Belmont 30 Jan 2014, 03:00

collage117

spel Morehead State -1 @2.01 2/5 bet365

Morehead St tror jag är revansch sugen då man förlorade med 14 mot Belmont borta i torsdags. De kommer i från ett borta vinst och vara redo att hämnas på Belmont som är bara 1-4 som en borta favorit av 3 eller mindre poäng och har misslyckats med att täcka 12 av de sista 17 i den andra halvan av säsong mot ett vinnande lag. Morehead St har vunnit 7 av 9 här hemma och även 4-1 efter en bortaförlust. Förra gången dessa två möttes här kom Belmont undan med en 1 poäng. Bli en jämn match igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s