NCAA-B St. Bonaventure – Massachusetts 30 Jan 2014, 01:00

collage119

spel St. Bonaventure -1 @1.95 3/5 Betway

Massachusetts Minutemen håller fortfarande en plats i topp 25 ranking, för närvarande # 21 i landet. Dom har inte en imponerande CV, fast man är ett rankat lag. Visst de har bara förlorat två matcher under hela året, men de har bara spelat ett topplag, och det var New Mexico Lobos som sedan rammlad ur från Top25. Deras segrar har kommit med ganska smal marginal också, och en av dem kom hemma kontra Bonnies tidigare denna månad, och Minutemen hämtade in underläge för att vinna sen med 73-68. Bonnies ledde 32-25 i halvtid, och gav bort matchen i slut minuterna. Bonnies varit ett mycket bättre lag hemma än de har varit borta man vinna åtta av nio i egen hall. Hemmalaget har vunnit samtliga fyra möten i denna serie som går tillbaka till 2011, och Bonnies är riktig bra hemma under flera säsonger nu. De är en svindlande 32-12 ATS i sina senaste 44 hemmamatcher.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s