NCAA-B Wake Forest – Syracuse 30 Jan 2014, 03:00

collage118

spel Wake Forest +10 @1.85 2/5   Pinnacle

Wake Forest är 14-6 på året, men Demon Deacons är särskilt bra hemma hittills. Demons har också haft en stark spel under korgen så långt, man har 38,5 rebounds per match. Det innebär att de ska matcha upp bra mot stora Syracuse. Syracuse kan för närvarande ser fram emot en mycket viktig lördags match mot Duke. Syracuse borde inte sova mot detta Wake Forest lag. Wake har utvecklats väl mot många topplag, bland annat ett seger över North Carolina. Det råder ingen tvekan om att ACC är en konkurrenskraftig konferens i år. Stor match för Syracuse att se framåt och det ger Wake Forest en chans att hänga med. Att spela Duke på lördag på Carrier Dome är vad alla surrar om i College Basketball och den unge Syracuse laget kan inte låta bli att fastna blickar framåt. Coach Boeheim har stor talang till förfoga och det gör att han kan räknar med att vinna men inte en chans dom täcker linan.

SYR är 16-7 ATS i deras senaste 23 tis. spel.

VAK är 15-6 ATS i sina senaste 21 hemmamatcher.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s