NCAA-B IUPUI – Western Illinois 31 Jan 2014, 01:00

collage113

spel Western Illinois -4  @ 1.91 3/5  Pinnacle

Western Illinois har vunnit 4 av 5 mot lag med en förlorande rekord, har vunnit 3 av de 4 sista i serien och vann och täckte linan två gånger när man var väg favorit. Man reser för att spela mot Indiana at Purdue University team som har misslyckats med att täcka linan i 15 raka hemmamatcher och är 3-21 SU och 4-18 ATS förluster. De har en dyster 1-13 SU med bara 4 ATS vinst som en underdog i år. I spel mot vinnande lag är man 4-20 SU och 0-4 ATS. Efter att tillåter 80 eller fler poäng IUPUI har förlorat 6 av 7 och är 0-5 mot lag som spelar bra försvar. Western Illinois är helt enkelt det bättre laget här inatt…….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s