NCAA-B Louisville – Cincinnati 31 Jan 2014, 01:00

collage116

spel Cincinnati +9,5 @1.91  2/5 Pinnacle

Cincinnati (19-2 SU, 9-6 ATS) ha börjad bra med 8-0 i AAC och har vunnit nu 12 matcher i rad. Bearcats har bara två förluster den här säsongen dom kom in back-to-back matcher, borta mot New Mexico och den andra i US Bank Arena mot rivalen Xavier.

Louisville (17-3 SU, 10-8 ATS) jagar Cincy och ligga bakom med 1,5 matcher i tabellen, man har vunnit fyra raka sedan man förlorade enda AAC mot Memphis för nästan tre veckor sen. Detta nederlag, som man var en 10 poängs favorit, stoppade en serie av 15 vunna matcher hemma  på Chicken Box. Alla tre förluster den här säsongen kom mot lag som var rangat på den tiden.

Cardianals har en 55-42 i den här serien efter att van förra årets möte, 67-51, som en 10.5 poäng favorit i BigEast. Cincinnati sista seger i Louisville kom för ungefär sex år sedan när Bearcats van med 58-57 som en tvåsiffrig underdog.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s