NCAA-B Oregon – UCLA 31 Jan 2014, 03:00

collage115

spel UCLA +3 @1.94  2/5  Pinnacle

UCLA är 5-2 i konferens spel, jämfört med Ducks som är bara 2-5. Ducks är ett något sämre lag, men de har lyckats plocka upp en hel del segrar den här säsongen också, men Bruins har spelat en hårdare schema. Bruins har en stor fördel i sitt försvar, man tillåter endast 70 ppg medan Oregon tillåta 76.3 ppg. Oregon har en liten fördel i offensiven där man gör i genomsnitt 85.9 ppg medan UCLA gör i genomsnitt 84,3 ppg. Bruins sista 5 matcher har man vunnit 4 och enda förlusten kom till Utah. Ducks å andra sidan har bara 1 seger i sina senaste 6 matcher. Skulle vara intressant om Oregon hemmapubliken kan ge Ducks ett uppsving och vända deras tur. UCLA är mer talangfulla och man möta det värsta försvaret i PAC12. 

ORE är 1-7-2 ATS i deras senaste 10 ons. spel.

MALM är 1-7-1 ATS i sina senaste nio matcher totalt.

ORE är 6-18-2 ATS i deras senaste 26 vs Pacific-12.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s