NCAA-B UTEP – Louisiana Tech 31 Jan 2014, 03:05

collage114

spel UTEB +3,5 @1.91 3/5  Pinnacle

Louisiana Tech fortsätter att förlita sig på en balans av bra anfall och solide försvar. I sina senaste fem matcher gjorde man i genomsnitt 81,4 poäng och tillåter endast 62,6. Försvaret har verkligen visat kvalitet hela säsongen, vilket gör att bara 40 procent av motståndares skott landa i basket. Alex Hamilton har verkligen spelat bra, eftersom han gjorde minst 19 poäng i tre raka matcher. Texas-El Paso är inte dåligt i sin försvar heller. Man har vunnit fyra matcher i rad nu och man tillåter inte mer än 62 poäng per match. De har det lite kämpigare offensivt men man kan dra nytta av  nästan 37 rebounds i genomsnitt. Det finns fyra spelare på som gör i genomsnitt minst fyra rebounds per match. Linan är intressant och verkligen visa respekt för Miners. Louisiana Tech har visat sig vara det bättre laget, men det här är bara en av dom konferens matcher som verkar gynna hemmalaget. Don Haskins Center kommer att kokar och bör ge Miners välbehövlig energi. För att inte tala om att Texas-El Paso är 5-2 ATS på hemmaplan, 11-3 ATS totalt och är 4-0 ATS i sina fyra senaste matcher mot C-USA teams.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s