NCAA-B Austin Peay – Murray State 01 Feb 2014, 03:00

collage122

spel Murray State -3  @1.94  3/5  Pinnacle

Murray State Racers är det bästa laget i Ohio Valley Conference. De har en 7-1 rekord och de står inför en Austin Peay som har en 9-12 rekord och en 3-4 mot just Ohio Valley. Racers bör inte ha några problem att sätta mycket poäng på resultattavlan mot Governors usla försvar. Austin Peay tillåter 75.9 poäng per match den här säsongen.

Vi får en hel del värde på Murray State tack vare en bra resultat från Governors  i sin senaste match. Austin Peay sköt 67,6 procent från fältet medan håll Tennessee Tech till bara 37,3 procent skytte. Det är osannolikt att  detta ske igen, speciellt mot ett lag som anses vara topp i Ohio Valley. Murray har är ett enastående offensiv, i genomsnitt 73,7 poäng per match. Försvaret har spelat hyfsat som håller en motståndare som har i genomsnitt 72 poäng per match på bara 69,9 poäng per match. Racers är det bättre lag, och det kommer att visa det i denna match mot Governors.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s