NCAA-B Arkansas State – Western Kentucky 11 Feb 2014, 02:05

collage158

spel Arkansas -2,5  @1.90 2/5   Pinnacle 

Tuff plats för Western Kentucky dom spela sin andra bortamatch på tre dagar mot ett lag som har haft åtta dagar att förbereda sig. Hilltoppers har vunnit sina sex senaste, men har misslyckats med att täcka linan i sina senaste tre matcher. De har förlorat i genomsnitt med 6,9 poäng på denna plats. Hilltoppers är också 1-7 ATS den här säsongen efter två segrar i rad eller mer och 0-8 ATS de två senaste säsongerna mot lag med en vinstprocent på 51-60%. WKU vann den första matchen med fem poäng, men Arkansas State är på en 38-24 ATS och man söker revansch. Så om Red Wolves skjuta bollen så bra som de brukar göra hemma och fortsätta att kasta en hög andel av tre poängare för Western Kentucky sakna den offensiva eldkraft för att hålla takt. Med detta i åtanke, låt oss spela Arkansas State till ett bra odds på hemmaplan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s