NCAA-B West Virginia – Iowa State 11 Feb 2014, 01:00

collage157

spel Iowa State -1  @1.91 3/5   Pinnacle

West Virginia möta Iowa State Cyclones i natt som har en av de mest explosiva anfall i college basket och ett försvar som rankas tvär sist i FG% försvar (44%). Iowa State är det enda laget i nationen som gjorde 70 poäng och mer i var och en av sina 22 matcher den här säsongen i genomsnitt 85 PPG. Samtidigt West Virginias försvar fortsätter att underprestera och har tillåtit 77,66 ppg över deras sista 6 matcher. Vad gör Mounteniers konkurrenskraftiga är ett offensiv som kan sätta poäng på resultattavlan i även om det är mycket inkonsekvent. Jag räknar med en mycket offensivt match inatt. Run & Shoot hela 40min och Iowa vinner.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s