NCAA-B Georgia – Missouri 26 Feb 2014, 03:00

gemis

spel Georgia -2  @1.94  3/5   Pinnacle

Tigers är en besvikelse på bortaplan och få inte ihop det den här säsongen. Dåligt spel, brist på intensitet, dålig coachning, ingen bänk, det går fel för Mizzou, speciellt i  försvaret. Nu möter man ett Georgia som ha tillåtit bara 57 ppg sina senaste fem matcher, i motsats till Mizzou där man tillåter 46% från golvet och 78 ppg i sina sista 5 matcherna. WOW.

 Georgia är 5-1 SU  och Mizzou bara 3-4 SU sina senaste 7 matcher. Jag tar inte ett lag som är på nedgång på bortaplan och spela lite otäck försvar mot ett lag som är 12-2 SU på hemmaplan den här säsongen . Helt enkelt lita jag inte på Mizzou, tycker detta är en låg lina. Bulldogs ha redan besegrad Mizzou i Columbia i år med 6 poäng som en 11,5 borta underdog i en OT-spel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s