NCAA-B Long Beach State – Hawaii 28 Feb 2014, 04:30

collage

spel LongBeachState -3,5  @1.94  2/5 Pinnacle

Det är en lång väg för Hawaii att flyga till fastlandet och möter en talangfull lag som Long Beach State. 49ers är för närvarande trea i Big West, men de har spelat brasistone man vinna sju av sina senaste nio matcher. Förra gången dessa lag möttes, Long Beach State reste till Hawaii vann man med 9 poäng. Det finns ingen anledning att de inte kan upprepa den bedriften när man spela på hemmaplan.

Hawaiis största svaghet den här säsongen är ett försvar som tilåter 72,5 poäng per match. När man spela borta blir de ännu värre med Warriors, 79.2 poäng per match. Jag tror inte att de kan räkna med att sätta upp stora offensiva siffror mot Long Beach State eftersom 49ers har spelat fantastiskt försvar på deras hemmabana. De tillåter bara 65,9 poäng per match, och bör stänga Warriors inatt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s