NCAA-B Rice – UAB 28 Feb 2014, 02:00

collage

spel UAB -6,5  @1.94  2/5  Pinnacle

Blazers har täckt 16 av de senaste 22 matcher som spelas i februari och är en solid 10-2 mot lag som i genomsnitt gör under 65 poäng per match. I serien har de vunnit de senaste 8 mot Rice och har slaktat lag med en förlorande rekord med att vinna 22 av de sista 26. Rice har tappat 6 av de senaste 7 och rankas 301 i RPI, en av de sämre ranking i landet. Detta är inte konstigt de är 0-8 mot topp150 lag. Owls är en dyster 1-6 ATS och en ännu värre 7-20 ATS efter ha gjort 60 eller färre poäng i sin sista match. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s