NCAA-B Manhattan – Iona 01 Mar 2014, 01:00

collage

spel Iona +4,5  @1.98  2/5  Pinnacle

Detta är ett spel där Iona inte blir lika motiverad som Manhattan. Iona leder Metro Atlantic Athletic konferens med två hela spel med bara två matcher kvar i grundserien. Gaels har råd att förlora den här matchen och ändå vinna MAAC i sin 18e och sista ligamatch denna kommande helgen. Manhattan är tre matcher bakom Iona och försöker slåss om tredjeplatsen i konferensen,så att den kan undvika Iona tills en potentiell final i MAAC turnering. Iona kommer att bli topp seedad i sin konferens turnering, så genom att få den tredje seed, skulle Manhattan spela mot andra seedade lag i en potentiell semifinal. 

Gaels kommer från en 21 poängs seger över Marist man ha täckt 8 av de senaste 11 matcher. I denna serie har Iona haft fördel sistone, segrar i fem av de sju senaste mötena, och har också fördelen av att spela detta spel med en 7-2-1 ATS till förmån för att var bortalag. Jaspers har en vana att komma för kort när man spelar dom bästa lagen. Dom är också 2-8 när man spelar ett bra borta lag.

Det var tidiga pengar i spel som backade Jaspers, och därmed har linan gått upp några enheter. I ett match med mycket på spel för båda lagen,  finns det ett bra chans för Iona att täcka detta här eller vinner rakt av!!!!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s