NCAA-B Seton Hall – Providence 01 Mar 2014, 01:00

collage

spel Providence +3,5  @1.95  2/5  Marathon

Seton Hall har kämpat mycket den här säsongen. Providence måste kunna slå Hall för att undvika att rasar i tabellen. Friars skulle förlora mark mot sina andra utmanare i BigEast om de förlorar detta spel. Seton Hall, tack vare en hyggligt spel sistone, är favorit i detta spel i sin hemma arena i Newark, jag tror att Providence kommer att spela ett starkt match, eftersom den borde ha all motivation den behöver och lite till i det här fallet.

Båda dessa lag kan göra en hel del poäng, men Providence har den bästa skytten i Bryce Bomull. Bomull hade en fruktansvärd natt i det tidigare mötet denna säsong (81-80 seger för Seton Hall i OT) och Providence förlorade trots att de har en enorm stor rebound marginal. Jag förväntar mig att Providence minska sina turnvoers, träffa fler treor och har en större frikast marginal.

Tack ska ni har mrfett 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s