#CBI Siena – Penn State 25 Mar 2014, 00:00

collage

spel Penn State -4,5  @1.97  3/5  Pinnacle 

Siena har vunnit fem av sex, men här bli det en Big10 lag som mötes. Penn State kan göra en del skador i den här turneringen och det är därför är jag inte exakt glada av vad Nits visade för hemmansats mot Hampton i deras turnerings första match. Penn State har i sina sista sex konferens borta matcher vinster över Ohio State och Indiana så Union Center i Albany ska inte vara någon stor sak. Den bästa spelaren på golvet blir PSU Tim Frazier och där börjar allvaret för Siena. Det bara köra o tuta Nits 😉

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s