Clemson – Belmont 26 Mar 2014, 00:00

collage

spel Clemson -7 @1.90  3/5   Pinnacle

Jag tror att detta matchup är för tufft för Bruins. Belmont älskar att bomba bollar från 3-poängs linjen, men inatt kör man in i den våldsama defensiva systemet från Clemson. Tigers är 4a i nationen att tillåter bara 57,9 ppg på 39,3% skytte, och de äger det djupa omkretsen i deffensiven, som håller sina motståndare till 27,9% skytte från utanför bågen. De är ännu bättre på sina hemma matchert. Belmont gillar att få bollen upp i offensiven, men de spelar inte mycket försvar, vilket gör att motståndet sätta nästan 48% av sina skott. Clemson s långsammare spel bör kasta en skiftnyckel i Belmonts spel och så småningom förväntar jag mig att Clemson dra bort med bra marginal till slut. Tigers gör för det mestaallt rätt när man har hemma fördel, man har redan slått Georgia State och Illinois. Och vi bör notera att hemma lag från större konferenser är på en 40-14 ATS mot lag från mitten av större konferenser.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s