#NIT Minnesota – Southern Miss 26 Mar 2014, 02:00

collage

spel SouthernMiss +5  @1,85 2/5  Pinnacle

Minnesota blir övervärderad hemma mot ett mycket bra SouthernMiss trupp som är 14-5 ATS den här säsongen mot vinnande lag, däribland 8-2 ATS mot lag med en vinstprocent på 0,600-0,800. Golden Eagles har varit enastående i sina bortamatcher, går 14-6 i sådana spel den här säsongen. Golden Gophers är 3-7 ATS i sina senaste 10 matcher efter en cover, 2-5 ATS i sina senaste 7 matcher kontra ett lag med en vinnande rekord och 1-3-1 ATS i sina senaste fem icke-konferens spel.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s