Detroit Tigers – Kansas City Royals 31 Mar 2014, 19:08

collage

spel Royals ML @2.40 2/5 bet365

Kansas City är ett bra lag som gick 41-25 down the stretch förra säsongen. Royals vann även säsongens serie mot Detroit och man har förstärkt sig i år med outfielder Norichika Aoki och andra baseman Omar Infante, som spelade för Detroit förra säsongen. Tigers övervärderas här med Justin Verlander på kullen. Detroit har förlorat 11 av Verlanders senaste 13 starter. Verlander hade en sådär säsong förra året och Detroits bullpen ser fortfarande mycket misstänksam ut. Royals är van med Verlander och endast en gång på sex starter kunde Verlander besegra Kansas City förra säsongen. Royals starter James Shields hade fyra bra starter i fem matcher mot Detroit förra säsongen han tillåt 3 runs i 15 innings pitching i Comerica Park. Royals har vunnit 11 av Shields ‘senaste 12 borta matcher. Shields kan definitivt hänga med Verlander och Royals har det bättre bullpen med. Jag chansa här 😉

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s