Milwaukee Brewers – Atlanta Braves 31 Mar 2014, 20:10

collage

spel Brewers ML @2.10 3/5 Marathon

Bra värde här på Brewers som en liten hemma underdog mot Braves. Milwaukee är ett lag som jag känner kommer att vara på uppgång under 2014. Brewers kommer att skicka ut veteranen Yovani Gallardo mot den unge Julio Teheran. Braves har bekymra med skador på deras starting pitcher och därmed tvingat Teheran i rampljuset. Atlanta har redan förlorat Kris Medlen och Brandon Beachy för säsongen och Mike Minor är på DL med en öm axel. Teheran kommer från en stor rookie år, men trots en bra vår kämpade han i början av förra säsongen med en 5,08 ERA över hans första 5 matcher 2013. Jag skulle inte bli förvånad om han drabbats av en liknande långsam start 2014. Teheran enda start mot Brewers kom på bortaplan i juni förra året. Medan han kastade bra, Braves förlorade matchen med 0-2. Brewers Gallardo hade en av sina sämsta säsonger av hans karriär, men han avslutade starkt under säsongens gång. Det inkluderar en  start i September mot Atlanta, där han får bara två runs på fyra hits över 7 innings. Segern förbättrade Gallardo till 4-1 med en 2,01 ERA och 1.034 WHIP i hans karriär mot Braves. Milwaukee slutade bara 74-88 förra året, men var dominerande med 21-12 i sina 33 matcher mot NL East. Brewers är också 5-1 hemma i sina senaste sex matcher kontra Braves.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s