San Francisco Giants – Cincinnati Reds 29 Jun 2014, 22:05

Reds ML @2.11 3/5 Pinnacle

Jag gillar Reds här med Homer Bailey som på senare år är riktigt bra mot Giants . Han kastade en perfekt match mot dem så sent som förra året och under hans sista 4 starter har han hållit dem i schack. Han har en 2,59 ERA under dags matcher i år och han får kasta mot ett kämpande offensiv som Giants gör i genomsnitt mindre än 3 runs under sina senaste 10 matcher. Tim Hudson ha ett bra år med, en ERA under 3 i år, men det finns några röda flaggor när man betänker att han får 11 ER i 10 innings mot två tvivelaktiga hitting lag i White Sox och Padres. Reds har dominerat den här matchen med att vinna 10 av 11 i San Francisco, och jag tror att de går att sopa på söndag.

Postat med WordPress för Android and mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s