Minnesota Twins – Kansas City Royals 01 Jul 2014, 02:10

Royals -1 @1.98 3/5  Pinnacle

Royals är bäst i MLB med 8-2 på bortaplan i juni, och de har den fördelen i kväll med Duffy på kullen. I fem starter denna månad, har LHP en 1.71 ERA samtidigt hålla motståndarna till en .164 slaggenomsnitt. Duffy har en 2,29 ERA i 5 framträdanden mot Twins och har haft dem poänglösa i sina sista 11 innings mot dem. Royals är 9-1 i sina senaste 10 division spel, 5-0 i sina senaste fem bortamatcher mot lag med en förlorande statistik, 26-10 i deras sista 36 som en borta favorit och 40-17 i deras sista 57 som en favorit. Royals är 9-1 i Duffys senaste 10 starter mot förlorande lag och 5-0 i sina senaste fem borta starter .

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s