Washington Nationals – Colorado Rockies 01 Jul 2014, 01:05

Nationals -1,5 @1.96 3/5   Marathon

Colorado Rockies har alltid haft fördelen när man spelar hemma. Det här året har verkligen inte varit något undantag. Rockies har en 16-27 rekord på bortaplan, samtidigt som de har spelat bättre än .500  hemma denna säsong. Skillnaden är slående. Rockies producerar otroliga 6,3 runs per match på hemmaplan, men har fallit platt borta där de gör 3,8 runs per match. De kommer att ha det tufft i kväll mot Jordan Zimmermann, som har återfått formen från ett år sedan. Zimmermann har bara tillåtit 5 runs i sina fem senaste starter, medan pitching en ERA på 1.18. Han har tillåtit bara 23 hits och 5 walk i 38 innings. Washington har kommit igång hemma med 12 vinster, 10 av dem har kommit med två run eller mer.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s