Arizona Diamondbacks – Kansas City Royals 08 Aug 2014, 03:40

Royals ML @1.96 3/5  Pinnacle

De glödheta Royals ha vunnit 11 av 14, visar bra värde mot en Arizona som har tappat 4 av 5 och är bara 23-35 i denna division denna säsong. En förändring av landskapet har inte hållit förlusterna ifrån Vidal Nuno. Diamondbacks är 0-5 sedan han kom från Yankees. Hans klubbar är 3-12 i hans sista 15 starter. Guthrie hade en grov juli men började augusti genom att shutting down  A´s. Royals är 6-3 i hans senaste 9 starter, däribland 2-0 i sin sista två. Spela Kansas City för att man kommer göra sitt femte raka seger i Arizona.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s